Stomatologie Anna Dent Bistrita

Stomatologie, Estetica Dentara, Endodontie, Parodontologie, Ortodontie, Chirurgie

Stomatologie Anna Dent Bistrita

Stomatologie

Zambetul reprezinta cheia unei fizionomii frumoase, dar si un stalp al increderii in sine. Tocmai din acest motiv, cabinetul nostru de stomatologie ofera un pachet complet de servicii pentru ingrijirea dentară. Fie ca este vorba despre o urgenta care nu suporta amanare, un control periodic sau doar o imbunatatire a aspectului estetic, echipa noastra va sta la dispozitie, actionand cu pasiune si profesionalism pentru ca dumneavoastra sa va bucurați de un zambet stralucitor si de servicii de calitate!

Estetica Dentara

Estetica dentara consta in refacerea aspectului fizionomic natural, perfect integrat in morfologia faciala. Modalitatile de restaurare estetica difera in functie de pacient, deoarece fiecare om este o individualitate atat ca aspect fizic, cat si ca personalitate. Estetica dentara reprezinta o arta, de la culoare, pana la forma, de la luciu pana la redarea unei morfologii naturale, de care dumneavostra sa fiti pe deplin multumit. Aceasta interventie este singura latura a medicinei dentare, catre poate presupune, inainte de tehnologie, spirit artistic, atenție si dedicare, iar toate aceste aspecte constituie pentru noi un drum sigur pentru un rezultat final satisfacator.

Estetica Dentara Anna Dent

Endodontie

Aceasta interventie este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu morfologia, fiziologia, patologia si tratarea afecțiunilor pulpei dentare si a tesuturilor periradiculare. Tratamentul endodontic va putea salva un dinte care in caz contrar ar trebui extras. Acesta se poate efectua intr-o sedinta sau in mai multe sedinte stabilite impreuna cu pacientul. Tehnica de realizare a tratamentului precum si aplicarea acestuia in conditii optime reprezinta aspecte importante pentru medicul nostru specialist in realizarea cu succes a intervenției si asigurarea unei bune sanatati orale.

Parodontologie

Pacientul trebuie sa inteleaga importanta unei igiene impecabile, de aceea echipa noastra sta la dispozitia dumneavoastra. Parodontologia este o ramura deosebit de importanta a medicinei dentare. Aceasta se ocupa de afecțiunile gingivale si anume gingivita si parodontita. Mai exact, parodontologia este specializata in diagnosticarea si tratarea bolilor ce afecteaza gingia si tesuturile de sustinere ale dintelui, atragand mereu atentia asupra a cat este de vitala o igiena dentara corecta. Specialistul nostru va avea grija sa detecteze afecțiunile gingivale si pierderile osoase si sa recomande un tratament adecvat in functie de adancimea pungilor parodontale si de complexitatea cazului. Pentru intretinerea sanatatii gingivale, contactati-ne cu incredere.

Ortodontie

Daca va doriti un zambet cuceritor, care sa exprime intocmai sentimentul de fericire, apelati cu incredere la echipa noastra. Ortodontia este o specializare a medicinei dentare care se ocupa de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Aceasta interventie presupune indreptarea pozitiei dintilor si reglarea ocluziei (muscaturii) si a rapoartelor dintre cele doua maxilare, pentru a oferi danturii un aspect placut, dar mai intâi de toate, un aspect sanatos.

Chirurgie

Clinica noastra ofera, de asemenea, si interventii chirurgicale, pentru a asigura pacientilor un pachet complet de servicii. Fie ca este vorba despre extractii dentare sau despre implanturi dentare, medicii nostri trateaza cu acelasi interes, implicare si devotare necesitatile pacienților, oferindu-le siguranta atat prin pregatirea lor profesionala, cat si prin aparatura moderna de care dispune clinica noastra. Personal instruit, pacient multumit!